maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivittelyä!

Aattelin tulla päivittelemään blogia, kun kerrankin on nyt jonkin verran aikaa ja jaksamusta. Tällä hetkellä makaan sohvalla ja kattelen The Voicea ja oon ihan poikki äskeisistä treeneistä. Viikonloppu sujui mahtavasti ! Lauantaina oli Crowdonissa lenttisturnaus ja voitettii koko turnaus!! jippiieee! Turnauksessa oli taas tietysti mahtavaa ja hauskaa joukkuelaisteni takia :) Turnauksen jälkeen mentii joukkueen kaa ansaitulle mäkkärireissulle :D On se vaa pakko sanoo, että lenttis on niin viihdyttävää kattoo kun siinä tapahtuu nopeasti kaikkea! Ja pelit tuppaa menee aina tiukalle niin voiherranjumala ku mä siel kannustaa ja huutamass kun se on niin jännittävää :D Turnauksen jälkeen sovittiin muutaman joukkuelaisen/luokkalaiseni kanssa, että mennään kattomaan College-lenttistä ja siitä jatkeittaisiin viettää iltaa :) Mulla oli superhauskaa ja menin siitä kaverille yöksi :)
Sunnuntaina todella vähäisten yöunien jälkeen kun pääsin kotiin, lähdettiin Crowdoniin paloasemalle, koska siellä oli joku tapahtuma ja ruokaa :D Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää jälleen kerran :D
Ruuan jälkeen, mentiin kattelemaan muuleja ja hienoja maisemia :) Muuleista en saanut kuvaa kun oli niin kaukana, mutta näkymistä tuli otettua kuvia :)
Keskiviikkona olis koulukuvaus! Toivottavasti menis hyvin. Perjantaina olis peli Mullenissa ja muuta en viellä tiedäkkään viikonlopusta :)
Homecomengeihin 2 viikkoa aikaa ja se viikko tulee olemaan superkiva ! Löytyy 80's , opposet sex, kantri/cowboy... nää on siis päiviä, jolloin pukeudutaan teeman mukaisesti! Pe tai La (en muista) on tanssiaiset :)


Lenkillää, oli sateisempi perjantain.

3 viikon jälkeen ensimmäistä kertaan mäkkärissä viime perjanataina ! :D olin niin nälkänen nii muistin vasta tässä vaiheessa ottaa kuvaa tästä tärkeestä tapahtumasta!

Paloasemalla


Tulee mieleen Pieni talo preerialla











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti